Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Advocaat Monique Hennekens in GRAM:  ‘Nieuwe privacyregelgeving geldt ook bij afvalinzameling’

25 mei 2018
Regelgeving & Standaards,
0 Reacties
Interview Monique Hennekens GRAM 'Privacy in de afvalindustrie' Waste Insight AFAS PieterBas Automatisering

In de afvalindustrie worden persoonsgegevens verwerkt. Daarom geldt de privacyregelgeving ook bij de afvalinzameling. Dit zegt privacy-advocaat Monique Hennekens in het laatste nummer van GRAM. Vandaag (25 mei, red.) wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming officieel van kracht. In de aanloop daar naar toe schreeft Monique Hennekens een serie posts voor het Waste Insight-blog, een whitepaper en de publicatie ‘Privacy in de afvalindustrie’. Het eerste exemplaar daarvan overhandigt ze tijdens het NVRD-congres op 31 mei aan directeur Olaf Prinsen. Deelnemers aan het congres en relaties van Waste Insight die tijdens het congres aanwezig zijn, krijgen de uitgave ‘Privacy in de Afvalindustrie’ gratis. Voor andere geïnteresseerden is de publicatie te bestellen bij Bol.com.

Monique Hennekens GRAM 'Privacy in de afvalindustrie' Waste Insight AFAS PieterBas Automatisering

Monique Henneken geeft in het interview in GRAM antwoordt op de belangrijkste vragen over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vandaag officieel van kracht is geworden. Wilt u het artikel lezen? Klik hier om het te downloaden.

Whitepaper downloaden

Wilt u het interview met Monique Hennekens lezen? Klik dan hier voor het artikel in GRAM. Wilt u meer weten? Bekijk dan de video hieronder of download de gratis whitepaper.

U hoeft daarvoor geen e-mailadres achter te laten. Wilt u meer weten over mobiel werken, digitaal rijden en onbemand wegen met de WeegApp? Kom dan naar het NVRD Jaarcongres of neem contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl 

Het NVRD Jaarcongres vindt dit jaar plaats op 30 en 31 mei in Amsterdam. Meer informatie vindt u op de website. Daar vindt u ook ook het het programma. Inschrijven kan door het formulier in te vullen.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties