Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Knowledge Base geeft antwoord op alle vragen (video)

18 april 2014
Partners & Relaties,
0 Reacties
AFAS Knowledge Base AFAS Software PieterBas Automatisering Waste Insight video

Eén centraal adres waar alle informatie te vinden is. Daar gaat het om bij de KnowledgeBase van AFAS. De speciaal daarvoor ontwikkelde website biedt op een centraal punt antwoorden op alle vragen die eerder gezocht moesten worden via Online Help en de Frequently Asked Questions (FAQ).

Tijd besparen

Projectmanager Kennis & Content Casper Lange sprak tijdens de lancering van een nieuwe mijlpaal in het servicegericht werken van AFAS. ‘Deze website gaat klanten veel tijd besparen en voorkomt onduidelijkheid.’ De nieuwe AFAS KnowledgeBase zoekt simpelweg in alle bronnen tegelijk, inclusief de videotrainingen, Profit releasenotes en de Cao releasenotes.

De nieuwe website is ontwikkeld in samenspraak met klanten van AFAS die als belangrijkste en meest cruciale punten aandroegen:
1 Ik wil vinden wat ik zoek
2 Betere performance
3 Eén keer in plaats van twee keer inloggen

AFAS KnowledgeBase

De KnowledgeBase werkt net als de zoekmachines Google en Bing: resultaten worden getoond op basis van een ingevoerde zoekterm. Daardoor heeft de klant met één muisklik alle informatie beschikbaar over het gevraagde onderwerp. Voor een optimaal resultaat kan de zoekterm met persoonlijke filters worden aangevuld. De AFAS KnowledgeBase is voor alle klanten beschikbaar op kb.afas.nl, daar is ook een videotraining te vinden.

Meer weten? Lees dan ook de post op het Waste Insigh-blog: tips om slimmer te zoeken in AFAS KnowledgeBase (video).

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

AFAS is samen met PieterBas kernpartner van Waste Insight. Met dit hybride ERP-systeem digitaliseren en automatiseren bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed al hun processen. Het gaat zowel om de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen bijna vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Wilt meer weten over hoe Waste Insight werkt voor de afvalindustrie? Lees dan de blogpost met de drie praktijkvoorbeelden. Of neem contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Wilt u weten welke koplopers het Vlaamse KMO en Nederlandse MKB in de afvalindustrie al kozen voor Waste Insight? Kijk dan op de klantenpagina.

Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x