Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS lanceert Profit 2016, build 2.2

14 december 2015
Financials, Partners & Relaties, Nieuws & agenda, Geen onderdeel van een categorie,
0 Reacties

Een communicatiecentrum, extra velden voor condities in workflow, het kunnen optimaliseren van analyses en documenten en de digitale handtekening. Het zijn maar een paar voorbeelden van functionaliteiten van Profit 2016 die voorbij kwamen tijdens AFAS Open. De klantdagen stonden dit jaar in het teken van de laatste versie van Profit 2016, build 2.2, dat een groot aantal nieuwe fuctionaliteiten heeft gekregen voor onder meer financieel, logistiek, CRM HRM, projecten en fiscaal. 

Klik voor een overzicht van alle mogelijkheden op de afbeelding hieronder of bekijk de overzichtspagina van AFAS Open.

Roadmap AFAS Profit 2016 build 2.2 Waste Insight PieterBas Automatisering

Besparen door business intelligence
Nieuw in de laatste versie van Profit zijn ook de Business Intelligence-dashboards. Bedrijven die Profit+ gebruiken kunnen hiermee analyses uitvoeren die overzichtelijk worden weergegeven, in bijvoorbeeld grafieken. Ook maakt deze zogeheten BI-tool het mogelijk om managementrapportages te genereren. Door levendige visualisaties ontdekken gebruikers in een paar klikken het hele verhaal achter hun data, inclusief historische patronen en verbanden. Op basis hiervan kunnen bedrijven de organisatie gerichter aansturen en slimmer werken. Met als groot voordeel dat er op kosten kan worden bespaard.

AFAS levert standaard 44 dashboards en 200 werkbladen met Profit 2016 mee. Het leren werken met de dashboards kan tijdens de bootcamp: Profit BI in één dag. Deelnemers gaan aan het einde van de dag naar huis met een werkend dashboard binnen hun eigen AFAS InSite! Inschrijven kan via het klantenportal van AFAS.

Veel extra’s
AFAS Profit 2016 staat bol van de nieuwe functionaliteiten. Zo biedt deze versie verder ook een vrije opmaak van berichtsjablonen, een integratie met company.info en allerlei nieuwe mogelijkheden voor InSite en OutSite. De in 2014 gelanceerde video toont een overzicht van de vernieuwingen in AFAS Profit 2016. Gedetailleerde informatie over de vernieuwingen is te vinden in de AFAS Knowledgebase

Bekijk alle video’s van AFAS Open 2015 op het YouTube-kanaal.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x