Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Open 2019 in teken van nieuwe functionaliteiten Profit 11

4 april 2019
Partners & Relaties,
0 Reacties
AFAS Open 2019 Profit 11 nieuwe functionaliteiten Waste Insight PieterBas Automatisering

Kennismaken met de nieuwste versie van AFAS-software, Profit 11. Dat kan eind mei tijdens AFAS Open, het klantevent van AFAS. Centraal staat de nieuwe en gewijzigde functionaliteit in Profit 11. Er zijn vier sessies van AFAS Open: op 21 mei staat de bouw op het programma en op 23 mei accountancy. Op 28 mei komt HRM & Payroll aan bod en op 29 mei ERP. Voor de Vlaamse gebruikers is AFAS Open op 13 juni in Mechelen. Deelname in gratis.

Inschrijven voor AFAS Open kan op de website: voor Bouw en Accountancy op 21 en 23 mei, voor HRM & Payroll en ERP op 28 en 29 mei en voor Vlaanderen op 13 juni in Mechelen.

Vier sessies in teken van Profit 11

AFAS Open zijn de jaarlijkse dagen waar klanten en gebruikers worden bijgepraat over de nieuwe mogelijkheden van de AFAS-software. Behalve dat is het ook een belangrijk netwerkevent. Deelnemers treffen er collega’s en maken kennis met AFAS-klanten uit andere sectoren. Na het welkomswoord van commercieel directeur Bernard-Paul Hakkenberg, start het programma met een dosis inspiratie van CEO Bas van der Veldt. Manager productmanagement Mohamed Amri ’s geeft daarna zijn visie op productontwikkeling. De middag staat in het teken van de belangrijkste ontwikkelingen voor Profit 11. Productmanagers Gerard Nijboer, Bart Grootveld en Kevin Voges zoomen in op de wijzigingen en nieuwe functionaliteiten. In HRM & Payroll is bijvoorbeeld nieuw de optimalisatie bij ‘Werving en Selectie’, het direct uitbetalen van declaraties en de bankenkoppeling in Payroll. In financieel het automatisch boeken van e-facturen, het overzicht ‘Mijn inkoopfacturen’ in InSite en de wijzigen verbijzondering vanuit de workflow inkoopfactuur.

Meer weten over AFAS Profit 11? Kijk dan op de website.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed alle processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen ruim vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Ook worden chauffeurs die zichzelf in AFAS ziek melden automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Bekijk dan hieronder de aftermovie van AFAS Open 2018. Wilt u weten welke mogelijkheden Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of kijk dan de klantenpagina welke koplopers in de afvalindustrie al kozen voor Waste Insight.

Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x