Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Open in teken van nieuwe functionaliteiten Profit 7

2 mei 2018
Partners & Relaties, Nieuws & agenda,
0 Reacties
AFAS Ooen 2018 Profit 7 Waste Insight PieterBas Automatisering

Wat zijn de nieuwe functionaliteiten in Profit 7? Die vraagt wordt beantwoordt tijdens AFAS Open, het terugkerende klantevent van AFAS, samen met PieterBas Automatisering kernpartner van Waste Insight. Er zijn meerdere sessies van AFAS Open. HRM & Payrolling komt dinsdag 29 mei aan bod. ERP staat centraal op woensdag 30 mei. Allebei in AFAS Live in Amsterdam. Het programma begint elke dag om 10.00 uur met een inspirerend welkomswoord van CEO Bas van der Veldt en wordt afgesloten om 15.15 uur  met een netwerkborrel op de beursvloer.

Deelname aan AFAS Open is gratis. Bekijk hier het complete programma. Inschrijven kan via het klantenportaal.

HRM &Payrolling

Tijdens de sessie HRM & Payrolling laat manager productmanagement Mohamed Amri de nieuwe functionaliteiten van de AFAS-software zien, zoals het makkelijker werken met workflows en In- en OutSite. Ook komt de AFAS Pocket app aan bod en gaat hij in op het digitaal ondertekenen van documenten vanuit de workflow. Na de lunch en entertainment van Martijn Koning, demonstreert productmanager Bart Grootveld verschillende nieuwe functionaliteiten, zoals de autorisatie van een toekomstig leidinggevende, het koppelen van persoonsdocumenten, ongeautoriseerde workflows, voorschotten boeken via de workflow, het vernieuwde verzuimdashboard en de nieuwe loonstrook.

ERP

Op woesdag 29 mei tijdens AFAS Open ERP gaat productmanager Gerard Nijboer in op de rol is van ERP bij inkoop. Hij licht toe hoe AFAS de inkoopfunctionaliteit blijft doorontwikkelen. Ook komt het verkoopproces aan bod met een actueel inzicht via InSite en een nieuwe integratie met Transsmart. Hij toont verder hoe organisaties met simpele innovaties een feest kunnen maken van hun financiële administratie. Productmanager Kevin Voges zoomt tot slot in op de nieuwe AVG-functionaliteiten van AFAS 7. Hij demonstreert onder meer het maken en wijzigen van een voorcalculatie in InSite en factuurvoorstellen vanuit factuurtermijnen.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

AFAS Software nam samen met PieterBas Automatisering het initiatief tot Waste Insight, het hybride ERP-systeem om in de afvalindustrie alle processen te digitaliseren en automatiseren. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. PieterBas Automatisering met een totaaloplossing voor het automatiseren van logistieke afvalprocessen. Van het plannen, onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen met de WeegApp tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Ook worden chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelding automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Wilt u ook weten welke mogelijkheden Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Een overzicht van de koplopers in de afvalindustrie die al kozen voor Waste Insight vindt u op de klantenpagina.

Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

 

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x