Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Profit ook op mobiel te gebruiken

19 november 2015
Financials, Klanten & projecten,
0 Reacties

Met ERP Mobiel kan AFAS Profit ook worden gebruikt op een smartphone of tablet. Met de mobiele App voor AFAS Profit hebben gebruiker alle informatie overal mobiel bij de hand, waaronder workflows, CRM-gegevens, acties en taken. Door de live koppeling met de Profit-omgeving kan onderweg het klantdossier worden geraadpleegd, een gespreksverslag of terugbelnotitie worden vastgelegd of een een verlofaanvraag worden geaccordeerd. De app kan eenvoudig worden aangepast door modules aan- of uit te zetten.

De laatste 2.3.0-versie biedt nu ook de mogelijkheid tot het insturen van declaraties, waaronder lunchkosten en kilometerdeclaraties.. Op een ‘dossier-item pagina’ kan verder direct een reactie worden geplaatst. Ook kan rechtstreeks naar een overzicht van reacties worden gegaan en kan het aantal reacties worden getoond op de knop. Verder is het wijzigen van de pincode nu beschikbaar vanaf de instellingenpagina en kan het saldo op de organisatie-pagina worden aan- of uitgezetten.

Met de release van de 2.2.0-versie werd al een groot aantal features toegevoegd, zoals het makkelijk via de app kunnen aanvragen van verlof. Ook heeft de 2.2-versie een verbeterde interface van de pagina ‘Mijn Taken’ en het optimaliseren van het insturen van dossieritems door grote bedrijven.

Gebruikerswensen
Bij elke nieuwe update van ERP Mobiel van AFAS Profit wordt er geluisterd naar de gebruikers. Hun wensen worden zo veel mogelijk in een nieuwe versie meegenomen. Ideeën en wensen kunnen via www.erpmobiel.nl/idee worden ingezonden.

In de grote update naar de 2.2.0-versie is op basis daarvan onder meer de pagina ‘Gegevens’ bij organisaties flink uitgebreid. Daardoor is het nu mogelijk om alle communicatiegegevens van organisaties op te vragen. Geblokkeerde contactpersonen worden niet meer weergegeven. Ook kan een gebruiker aangeven dat een bijlage bij een dossier maar een paar minuten beschikbaar is en daarna opnieuw moet worden opgevraagd. 

Een van de gebruikerswensen was bijvoorbeeld of alle contactpersonen bij inkooprelaties, verkooprelaties en organisaties te zien kunnen zijn en niet alleen van de contacten bij verkooprelaties. Met de release van ERP Mobiel 2.2.0 is dat mogelijk geworden. De volledige lijst met uitbreidingen en aanpassing is te vinden op erpmobiel.nl.

Meer weten?
ERP Mobiel kan gebruikt worden op iedere moderne smartphone en tablet. De toepassing is ontwikkeld voor Android 4.2+ en Apple iOS 6+ in eigen huisstijl en kleuren. Voor smartphones en tablets met Windows OS is nog geen versie beschikbaar.

Het aanvragen van een demoversie van ERP Mobiel kan via aanvragen.erpmobiel.nl. Na installatie kan de demo live worden gekoppeld aan de eigen AFAS Profit-omgeving.

Waste Insight is een samenwerking tussen de kernpartners AFAS Software en PieterBas Automatisering. Met dit hybride ERP-systeem voor de Nederlandse afvalindustrie kunnen bedrijven organisatiebreed alle processen automatiseren, waaronder waste, financials, HRM en CRM. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Waste Insight u kan bieden? Neem dan contact op met salesmanager Arjen Cornelisse, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

Reageer op dit artikel