Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Software drie keer nummer 1 in MT1000

15 december 2017
Partners & Relaties, Nieuws & agenda,
0 Reacties
AFAS Software MT1000 nummer 1 CRM software, Financiële software HR software Waste Insight PieterBas Automatisering

Drie keer de beste in evenzoveel categorieën. AFAS Software, kernpartner van Waste Insight, gooit dit jaar hoge ogen in de MT 1000, het onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners. AFAS staat in de rangschikking drie keer op nummer 1: in de categorieën CRM softwareFinanciële software en HR software. Het softwarebedrijf uit Leusden werd verder zesde in de categorie Business Intelligence & Data, 7e op de lijst van op organisatieadvies en 8e bij Cloud.

ERP-software geen compromis

Wij zijn trots zo hoog in de MT1000 te mogen eindigen, zegt AFAS-directeurBas van der Veldt in een reactie. ‘Dagelijks proberen we met meer dan 400 enthousiaste medewerkers andere organisaties te inspireren om beter te ondernemen. Dat de combinatie van een goede visie en een uniek product ons deze positie oplevert, maakt ons alleen nog maar enthousiaster om heel Nederland met AFAS kennis te laten maken’, aldus de CEO. Volgens Van der Veldt blijkt uit de vermeldingen van AFAS in de MT1000 dat werken met ERP-software absoluut geen compromis hoeft te zijn. ‘Zowel CRM als Financieel en HR staan op de eerste plek, iets wat ze dus los van elkaar super sterk maakt. Maar als je dat dan ook nog eens allemaal combineert in één softwarepakket heb je wat mij betreft dus echt het beste wat er te krijgen is.’

Bedrijven laten excelleren

AFAS is nog trotser op al haar klanten die in de MT1000 voorkomen, wordt duidelijk uit een opmerking van Van der Veldt. ‘In bijna alle categorieën maakt het merendeel gebruik van de software van AFAS en laat hiermee ook zien dat ze de processen goed op orde hebben.’ Bijzonder trots is AFAS op de nummers één’, benadrukt hij.  ‘We maken bedrijfssoftware die bedrijven helpt beter te ondernemen. Focussen op de dingen die er echt toe doen en alle administratieve handelingen ‘weg te automatiseren’. Je ziet dat dit bedrijven dus echt laat excelleren.’

Samenwerking met Erasmus Centre for Business Innovation

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten (MT Finance) op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners (MT 100) en de digitale leveranciers (MT Digital) bij. Dit jaar zijn deze drie ranglijsten voor het eerst samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000. MT1000 is daarmee het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. De MT1000 is verschenen op 14 december 2017. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation. Bij het samenstellen van de MT1000 is er niet alleen gekeken naar de operational excellence van de producten maar ook naar klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.

Lees ook:
AFAS Software drie keer op nummer 1 in de MT1000

Waste Insight, hybride ERP-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem voor de Nederlandse en Vlaamse afvalindustrie voor het digitaliseren en automatiseren van alle processen. Van waste tot financieel, HR en CRM. Grote én kleinere afvalbedrijven kunnen met deze standaard combinatie van AFAS- en PieterBas-software effectief registreren en administreren. Omdat ze daardoor makkelijker en sneller werken, maken ze een efficiëntieslag. Dat scheelt tijd en per saldo besparen bedrijven daarmee op kosten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of blijf op de hoogte en volgt Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x