Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Software voor de negende keer Best Managed Company

9 februari 2018
Partners & Relaties, Nieuws & agenda,
0 Reacties

AFAS Software is voor de negende keer op rij uitgeroepen tot de Best Managed Company. De kernpartner van Waste Insight is daarmee opnieuw Platinum Member. In totaal bestaat het selecte gezelschap van Platinum Members uit slechts 11 bedrijven. Dit blijkt uit de lijst met best geleide bedrijven die Deloitte jaarlijks samenstelt. Voor AFAS is het een eer om ook dit jaar tot de best geleide bedrijven van Nederland te horen, wordt duidelijk uit een opmerking van CEO Bas van der Veldt. ‘De manier waarop we ondernemen bracht ons ver. Het feit dat we opnieuw deze kwalificatie krijgen is het bewijs dat onze strategie werkt en dat we bovendien in staat zijn om dit structureel vast te houden.’

Jaarlijks gaat Deloitte samen met de Universiteit van Utrecht op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Bekijk hier de hele lijst van 2017-2018.

Genomineerd voor Familiebedrijven Award 2018

AFAS valt regelmatig in de prijzen. Eind vorig jaar eindigde het Leusder softwarebedrijf drie keer op nummer 1 in de MT 1000: in de categorieën CRM software, Financiële software en HR software. Voor 2018 is AFAS genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2018 die de gelijknamige stichting jaarlijks uitreikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. KPMG heeft uit een groep van 500 Nederlandse middelgrote en grote bedrijven tien familie-ondernemingen genomineerd. ‘Voor ons is dit wederom een bevestiging dat de manier waarop we ondernemen en samenwerken met onze klanten en partners succesvol is’, aldus Van der Veldt.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is een initiatief van twee oer-Hollandse familiebedrijven: AFAS Software en PieterBas Automatisering. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas Automatisering kunnen bedrijven al hun logistieke afvalprocessen automatiseren. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen met de WeegApp tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Ook worden chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelding automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Wilt u ook weten welke mogelijkheden Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of volgt Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x