Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

AFAS Tennis Classics belooft waar spektakel te worden

17 november 2015
Partners & Relaties, Nieuws & agenda,
0 Reacties

Het belooft een waar spektakel te worden. De veertiende editie van de AFAS Tennisclassics van 26 tot en met 29 november as. in Apeldoorn. Op de eerste avond neemt de Marat Safin, die bekend staat om zijn krachtige, sterke spel, het op tegen de creatieve, bijna kunstzinnig spelende Fabrice Santoro.

Behalve de spannende openingsavond wordt de zaterdag nu al als een topdag getipt. Behalve Marat Safin en Fabrice Santoro treden ook Fernando Gonzalez, Xavier Malisse, Paul Haarhuis en Sjeng Schalken aan. Mansour Bahrami en Jacco Eltingh laten die dag in de dubbel hun inmiddels vermaarde act zien.

Jong spelersveld
Tijdens de AFAS Tennis Classics geven voormalige wereldtoppers acte de présence. Zij bereikten of wonnen een Grand Slamfinale, haalden de eerste plaats van de wereldranglijst of veroverden de Davis Cup. 

Het spelersveld is jong dit jaar. Haarhuis en Santoro zijn de enige ouder dan veertig, alle andere spelers zijn halverwege de dertig. De Belg Xavier Malisse draaide tot twee jaar terug nog in de top  mee. Die verjonging is een bewuste keuze, blijkt uit een toelichting van toernooidirecteur Jacco Eltingh. ‘Daarmee willen we de AFAS Tennis Classics interessanter maken voor een nog groter publiek.’

Hij verwacht veel van de Chilleen Gonzalez, die net op de Tour of Champions het toernooi van Seoul won. De Masters in Londen staan na Apeldoorn als volgende in zijn agenda. Gonzalez tijdens beide toernooien een goed figuur slaan op beide toernooien’, aldus Eltingh.’ Gonzalez treft de Belg Malisse die in eigen land net het toernooi van Knokke op zijn naam schreef.

De AFAS Tennis Classics vinden plaats van 26 tot en met 29 november in Apeldoorn.  Dagelijks worden twee enkelspelen gespeeld, afgewisseld met één dubbelspel. Donderdag en vrijdag wordt om 16.00 uur begonnen, zaterdag om 17.00 uur en zondag om 12.00 uur. Voor  meer informatie: kijk op de website van de AFAS Tennis Classics. Inschrijving om aanwezig te zijn kan via deze link.

Waste Insight is, net als vorig jaar, een van de partners van het tennistoernooi. 

Reageer op dit artikel