Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Geslaagd event Waste Insight bij AZ

9 december 2013
Partners & Relaties, Geen onderdeel van een categorie,
0 Reacties

De kleedkamers waren verboden gebied,  maar verder mochten de gasten van Waste Insight afgelopen zaterdag het AFAS Stadion in Alkmaar tot in alle uithoeken bekijken. Het was de eerste keer dat relaties van Waste Insight waren uitgenodigd om een wedstrijd van AZ bij te wonen met daaraan voorafgaand een rondleiding door het stadion.

Zaterdag stond de topper AZ FC Twente op het programma die vooral belangrijk was omdat AZ bij winst drie plaatsen zou opschuiven in de competitie en op een derde plaats terecht zou komen, gelijk met Twente. Even leek dat er van te komen; al na twee  minuten schoot Beerens zijn ploeg op voorsprong. Het leverde Reinier van Westerhuis van ACV een wedstrijdbal op; hij voorspelde de tussenstand en eerste doelpuntmaker goed.

AZ Twente AFAS PieterBas Automatisering Waste InsightOndanks die vliegende start, wist AZ die voorsprong niet te behouden. Met twee doelpunten van Youness Mokhtar ging FC Twente uiteindelijk met winst naar huis en zakt AZ weg uit de top van de Eredivisie.

Voor herhaling vatbaar
Desalniettemin was het een geslaagd event, blikt salesmanager Arjen Cornelisse van Waste Insight terug. ‘We hebben niets dan enthousiaste reactie mogen optekenen. ‘We hebben niet alleen een geweldige wedstrijd gezien, maar ook  in informele sfeer met elkaar kennis gemaakt en in een presentatie laten zien wat de mogelijkheden van Waste Insight zijn.’

Voor veel van de aanwezigen was dat een bevestiging van hetgeen ze in de markt al over Waste Insight hadden gehoord, wordt duidelijk. ‘Het event was bij uitstek de gelegenheid om iedereen gericht aanvullend te informeren. We voorzien daarmee duidelijk in een behoefte. Bij voorintekening was de belangstelling al groot, reden waarom we het event volgend jaar mei nog een keer herhalen.’

Waste Insight
Waste Insight is een hybride ERP-systeem speciaal voor de afval en recycling dat de horizontale automatisering van de administratieve processen combineert met de verticale automatisering van de operationele processen, zoals inzameling en verwerking.

Waste Insight is een gezamenlijk initiatief van AFAS Software en PieterBas Automatisering dat zich in de praktijk al heeft bewezen onder meer bij de  Baetsen Groep en Zandreycling Nederland. ‘Met Waste Insight hebben bedrijven een bewezen praktische oplossing die alle processen tot diep in de organisatie aan elkaar smeedt’, zei salesmanager Arjen Cornelisse eerder tegen het Waste Insight-blog. Lees hier het hele interview met hem: Waste Insight werkt als één ICT-systeem.

Meer weten?
Wilt u weten hoe een hybride ERP-systeem en Waste Insight de praktijk werken? Lees dan:
Hybride ERP-systeem biedt het beste van twee werelden.

Volg ons op Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van Waste Insight en hybride ERP-systemen.

Wilt u meer weten over een hybride ERP-systeem en de mogelijkheden die Waste Insight u kan bieden?
Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

 

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x