Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Gezamenlijk deelname aan Recycling 2019 mijlpaal voor PieterBas en AMCS Group

14 oktober 2019
Partners & Relaties, Nieuws & agenda,
0 Reacties
WeegApp Weegkiosk onbemand wegen afvalindustrie PieterBas Automatisering AMCS Group recyclingvakbeurs Gorinchem Waste Insight AFAS Software

Een mijlpaal. Zowel voor PieterBas Automatisering als de AMCS Groep. Zo typeert senior salesengineer Dusée de gezamenlijke deelname aan Recycling 2019 die van 19 tot en met 21 november in Gorinchem plaatsvindt. ‘Vakbeurs Recycling is een sectorbreed platform. Juist daarom is het voor PieterBas en AMCS bij uitstek de gelegenheid om klanten en relaties te informeren over de overname en met hen de gezamenlijke toekomst te bespreken.’ (foto: Frank Dusée tijdens Recycling 2014 waar PieterBas onbemand wegen met de WeegApp lanceerde).

Meer weten? Lees dan ook de post Recycling 2019: jubilea en mijlpalen voor PieterBas én AMCS.

AMCS neemt Waste Insight-kernpartner PieterBas over

PieterBas Automatisering is samen met AFAS Software kernpartner van Waste Insight en heeft de afgelopen zes jaar tientallen afvalinzamelaars en -verwerkers gedigitaliseerd en geautomatiseerd. En dat organisatiebreed: zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest. Recent is PieterBas overgenomen door de AMCS Group, een van de snelst groeiende IT-bedrijven van Ierland en de grootste waste IT-specialist ter wereld. ‘Bestaande klanten profiteren van een breder aanbod van producten en diensten en van de investeringskracht, professionaliteit en capaciteit van onze wereldwijde organisatie’, zei AMCS-topman Jimmy Martin direct na de overname. ‘We hebben de ambitie om het beste en meest innovatieve industriespecifieke softwareplatform te leveren voor organisaties in de afval- en grondstoffenketen. De jarenlange ervaring van PieterBas Automatisering in Nederland en Vlaanderen, ook met organisaties in het midden- en kleinbedrijf, helpt ons deze ambitie te verwezenlijken.‘

Wilt u meer weten over de overname? Kijk dan op de website van de AMCS Group of lees deze post: AMCS Group neemt Waste Insight-kernpartner PieterBas Automatisering over.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vakbeurs Recycling? Kijk dan op de website van Recycling 2019. Wilt u weten hoe u al uw processen kunt digitaliseren: van de complete afvallogistiek, tot CRM, HR en financials? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x