Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Inspiratiesessie ‘Van archiefkast naar digitaal personeelsdossier’

23 augustus 2018
Partners & Relaties, Nieuws & agenda,
0 Reacties
Digitaal dossier Waste Insight AFAS PieterBas Automatisering AMCS Group

Personeelsdossier bij wijzigingen aanpassen en ze ook nog eens beter beheren. Dat kan met een digitaal dossier. Daarmee is de map met papieren die steeds uit een archiefkast moeten worden gehaald verleden tijd. Dat werkt niet alleen veel efficiënter, het scheelt ook tijd en (archief)ruimte. Hoe bedrijven in de afvalindustrie de overstap kunnen maken naar een digitaal personeelsdossier komt aan de orde op 25 september as. tijdens de inspiratiesessie ‘Van archiefkast naar digitaal dossier’, georganiseerd door AFAS, samen met PieterBas kernpartner van Waste Insight.

Wilt u meer weten over de inspiratiesessie ‘Van archiefkast naar digitaal dossier’? Kijk dan op de AFAS-website. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Archiefkast is verleden tijd

Werkgever zijn verplicht om van alle medewerkers een personeelsdossier bij te houden. Er worden steeds meer eisen en verplichtingen gesteld aan het bewaren en opslaan van persoonsgegevens. Zeker met de komst van AVG. Voor veel HR-afdelingen blijft het een terugkerende uitdaging papieren dossiers aan te passen aan de steeds veranderende wetgeving. Tijdens de inspiratiesessie staat de vraag centraal hoe bedrijven hun archiefkast kunnen inruilen voor een veilig en gestructureerd digitaal dossier. Deelnemers krijgen op 25 september praktische tips over hoe het digitale dossier in Profit ervoor kan zorgen dat de archiefkast kan worden gerecycled. Zo komen onder meer de voordelen van een digitaal dossier aan bod, workflowgestuurd werken, actieve signaleringen en de digitale handtekening.

Voordelen digitaal dossier:

  • Ruimte en tijd besparen
  • Dossier-onderdelen efficiënter opslaan
  • Documenten versturen via workflows
  • Actief gesignaleerd op geldigheidstermijnen
  • Standaardbrieven genereren met één druk op de knop, inclusief rechtsgeldige digitale handtekening

Meer weten?

De inspiratiesessie ‘Van archiefkast naar digitaal dossier’ is mede bedoeld voor Waste Insight-klanten die HRM/Payroll van AFAS gebruiken. De bijeenkomst vindt plaats op 25 september as. bij AFAS in Leusden. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de AFAS-website.
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x