Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Intekening seminar met Barack Obama geopend

13 juli 2018
Partners & Relaties, Nieuws & agenda, Geen onderdeel van een categorie,
0 Reacties
Leiderschapsseminar President Barack Obama Afas Software Waste Insight PieterBas Automatisering

De inschrijving voor het leiderschapsseminar waar ook Barack Obama spreekt is geopend. De 44ste president van de Verenigde Staten is de afsluiter van seminar ‘Forward Thinking Leadership’, dat DenkProducties en AFAS Software op 28 september organiseren. Centraal tijdens de lezing van Obama staat zijn visie over leiderschap in een snel veranderende wereld.

AFAS Software is samen met PieterBas Automatisering kernpartner van Waste Insight, het hybride ERP-systeem voor de afvalindustrie. De bedrijven zijn gepokt en gemazeld binnen hun vakgebieden: AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. PieterBas voor het automatiseren alle logistieke afvalprocessen. Meer weten? Kijk dan op: Waste Insight.nl

Iconische inspiratiebron

Barack Obama werd president op het moment dat de Verenigde Staten waren ondergedompeld in een ernstige crisis. Desalniettemin heeft zijn leiderschap bijgedragen aan een florerende economie, het revitaliseren van de Amerikaanse auto-industrie en het hervormen van het zorgstelsel. Ook zette hij een koers in voor een toekomst met schone energie. Ook tekende hij voor de grootste banengroei in de Amerikaanse geschiedenis. DenkProducties-directeur Hans Janssen is vereerd dat de president de uitnodiging heeft geaccepteerd om naar Nederland te komen. ‘Obama is een iconische inspiratiebron voor velen. Daarom is het een unieke mogelijkheid voor ondernemers en leidinggevenden om te leren van de leiderschapslessen van deze indrukwekkende leider’, aldus Janssen.

Gedenkwaardig seminar

Obama’s komt naar Nederland sluit aan op de missie van AFAS: ‘inspireren tot beter ondernemen’, zegt CEO Bas van der Veldt in een eerste reactie. ‘We weten allemaal nog hoe President Obama in moeilijke tijden een frisse wind van hoop en verandering bracht in zijn land’, zegt hij op de AFAS-website. Het programma van het leiderschapsseminar is volgens hem daarom in lijn met de AFAS-missie. ‘We voelen ons bevoorrecht om aan de wieg te staan van dit gedenkwaardige seminar.’

Programma ‘Forward Thinking Leadership’

In het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ staat – naast President Barack Obama – een keur van topexperts in innovatief leiderschap. Van beroemde ondernemers tot topwetenschappers en een aantal ‘verborgen helden’. Zij delen hun kennis over snelle verandering, creatief denken en inspirerend leiderschap. Het leiderschapsseminar met Barack Obama vindt plaats op 28 september. Klik hier voor meer informatie over het programma. Aanmelden kan op deze pagina.

Meer weten?

Wilt u weten welke mogelijkheden Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Wilt u weten welke koplopers in de afvalindustrie al kozen voor Waste Insight. Kijk dan op de klantenpagina.

Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x