Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering
Pieter Bot Waste Insight PieterBas Automatisering AFAS Bruins en Kwast

Bruins & Kwast

Een totaaloplossing voor de Nederlandse afvalindustrie waarin alle projecten kunnen worden ondergebracht. Om die reden koos Bruins & Kwast voor Waste Insight. Gisteren zette CFO Pieter Bot (foto, red.) zijn handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst met Waste Insight dat werkt als één bedrijfsbrede ICT-oplossing voor financials, HRM, CRM en Waste.

Het bedrijf, dat secundaire (bio)brandstoffen en grondstoffen produceert en levert, koos om nog een andere reden voor dat dit hybride ERP-systeem, vertelt salesmanager Arjen Cornelisse. ‘Ook het feit dat charters, het transport door derden, met de software van Waste Insight kan worden aangestuurd en gevolgd lag aan die beslissing ten grondslag’, zegt hij. ‘Bovendien worden ook transitoleveringen standaard ondersteund’, licht Cornelisse verder toe. ‘Uitgebreide projecten worden binnen de projectenmodule van Waste Insight ondergebracht.’ Bruins & Kwast gaat behalve op de hoofdvestiging nog op drie andere locaties met Waste Insight werken. Het hybride ERP-systeem wordt ook gebruikt voor het importeren van de vrachten die op de locatie van de AVRI worden gewogen en geregistreerd.

Bewezen praktische oplossing
Waste Insight is een gezamenlijk initiatief van AFAS Software en PieterBas Automatisering dat zich in de praktijk al heeft bewezen onder meer bij de  Baetsen Groep. ‘Met Waste Insight hebben bedrijven een bewezen praktische oplossing die alle processen tot diep in de organisatie aan elkaar smeedt en die functioneert als één samenhangend informatiesysteem’, zei salesmanager Arjen Cornelisse eerder tegen het Waste Insight-blog. Lees hier het hele interview met hem: Waste Insight werkt als één ICT-systeem.

Wilt u meer weten over een hybride ERP-systeem en de mogelijkheden die Waste Insight u kan bieden? Arjen Cornelisse kan u meer vertellen. Neem daarom contact met hem op: tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl