Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Met het digitale dossier kan de archiefkast de deur uit (video)

12 november 2019
Partners & Relaties,
0 Reacties
Digitaal dossier Waste Insight AFAS PieterBas Automatisering AMCS Group

Dossiers die altijd op orde zijn en voldoen aan de regels voor opslag en het bewaren van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit is een va de voordelen van het digitale dossier. Alle informatie is met de juiste autorisatie 24/7 beschikbaar. De HR-afdeling en medewerkers werken op basis van een duidelijke autorisatiestructuur. Omdat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van de juiste gegevens, is alle informatie altijd up-to-date en met de spreekwoordelijke druk op de knop beschikbaar. Met het digitale dossier kunnen daardoor papieren dossiers en zelfs de archiefkast de deur uit.

Van archiefkast naar digitaal dossier

Een digitaal dossier is veilig en compleet, en is altijd en overal in te zien. Ook kunnen mutaties makkelijk worden doorgevoerd en beheerd. De map met papieren die steeds uit een archiefkast moet worden gehaald is daarmee verleden tijd. Dat werkt niet alleen veel efficiënter, het scheelt ook tijd en (archief)ruimte. Daarmee levert het digitale dossier een heel rijtje voordelen op, waaronder ook éénmalige vastlegging, het makkelijk en snel zoeken naar het juiste document, en het eenvoudig ondersteunen van taken en actieve berichten. Een digitaal dossier werkt ook makkelijk. Alle contactmomenten en afspraken zijn geborgd in het dossier van de relatie. Daardoor is voor elke medewerker altijd in te te zien wat de historie en situatie van de klant is. Via het dossier-dashboard is er direct zicht op de dossierstromen, aantallen dossieritems, openstaande dossieritems en doorlooptijd in de workflow. Medewerkers en leidinggevenden hebben inzage in het digitale dossier en kunnen zelf documenten via een workflow uploaden. Hierdoor is het beoordelingsproces van de documenten digitaal gestructureerd. Zo is duidelijk wie wanneer welke documenten heeft beoordeeld en wat het standaard proces is. Praktisch is het ook dat documenten, zoals arbeidscontracten en bevestigingsbrieven, met één druk op de knop zijn te genereren waarna ze direct in het dossier worden opgeslagen.

>> Meer weten over het digitale dossier? Bekijk dan de video hieronder of kijk op deze pagina.

AMCS neemt Waste Insight-kernpartner PieterBas over

PieterBas Automatisering is samen met AFAS Software kernpartner van Waste Insight en heeft de afgelopen zes jaar tientallen afvalinzamelaars en -verwerkers gedigitaliseerd en geautomatiseerd. En dat organisatiebreed: zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden zijn automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest. Recent is PieterBas overgenomen door de AMCS Group, een van de snelst groeiende IT-bedrijven van Ierland en de grootste waste IT-specialist ter wereld. ‘Bestaande klanten profiteren van een breder aanbod van producten en diensten en van de investeringskracht, professionaliteit en capaciteit van onze wereldwijde organisatie’, zei AMCS-topman Jimmy Martin direct na de overname. ‘We hebben de ambitie om het beste en meest innovatieve industriespecifieke softwareplatform te leveren voor organisaties in de afval- en grondstoffenketen. De jarenlange ervaring van PieterBas Automatisering in Nederland en Vlaanderen, ook met organisaties in het midden- en kleinbedrijf, helpt ons deze ambitie te verwezenlijken.‘

Wilt u meer weten over de overname? Kijk dan op de website van de AMCS Group of lees deze post: AMCS Group neemt Waste Insight-kernpartner PieterBas Automatisering over.

Meer weten over de mogelijkheden van Waste Insight? 

Ook kennismaken met de mogelijkheden die AMCS, Waste Insight en PieterBas u bieden? Kom dan naar Recycling 2019. Vakbeurs Recycling vindt plaats van 19 tot en met 21 november in de Evenementenhal in Gorinchem van 13.00 tot 21.00 uur. Entree is gratis. U bent van harte welkom op stand G105!

Wilt u weten hoe u al uw processen kunt digitaliseren: van de complete afvallogistiek, tot CRM, HR en financials? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820, e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x