Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Mohamed Amri, AFAS Software, geeft sneak preview van Profit 11

23 mei 2019
Partners & Relaties,
0 Reacties
Roadmap AFAS Software AFAS Open 2019 Waste Insight PieterBas Automatisering

De procedure voor werving en selectie van nieuwe medewerkers optimaal organiseren. Dat is een van de nieuwe mogelijkheden in Profit 11, de nieuwe versie van de AFAS-software die naar verwachting in juni wordt vrijgegeven. De update heeft onder meer een sollicitatie-stamkaart waar kandidaten op een centrale plek zelf hun gegevens kunnen invoeren. Het dashboard om meerdere acties flexibel en automatisch parallel te regelen, zoals Mohamed Amri het omschrijft. Hij is manager productmanagement bij AFAS Software, samen met PieterBas Autiomatisering kernpartner van Waste Insight. In een sneak preview blikt hij alvast vooruit naar Profit 11.

Klanten maken tijdens AFAS Open kennis met de nieuwe mogelijkheden van Profit 11.  HRM & Payroll en ERP staan op 28 en 29 mei op het programma. Voor Vlaanderen is de AFAS Open op 13 juni in Mechelen. Deelname is gratis. Klik voor aanmelding op een van de linken.

Sneak preview Profit 11

Uren direct vanuit de digitale agenda naar de geboekte uren slepen. Dat is een van de andere nieuwe mogelijkheden van Profit 11, wordt duidelijk uit het inkijkje dat Amri geeft. ‘Het boeken van uren is daardoor niet elke keer meer een puzzel en om het nog makkelijker te maken, kunnen in dezelfde lay-out ook kosten worden geboekt.’ Ook wat betreft inkoop gaat het in Profit 11 een stuk makkelijker, wordt duidelijk. Zo kunnen medewerkers niet alleen bestellen, maar ook de ontvangst zelf in InSite invoeren. Aansluitend wordt de factuur automatisch verwerkt en betaalbaar gesteld. Dat voorkomt  verrassingen of dubbel controlewerk. Zo is de inkoopcirkel in AFAS volledig rond, stelt hij. Ook met de AFAS Pocket App gaat Profit een stap verder, legt Amri uit. ‘Nieuwe features zijn onder meer onboarding van nieuwe medewerkers, een complete chatfunctie en digitaal ondertekenen met je vingerafdruk of Face ID.’

Meer weten? Lees dan de post van Mohamed Amri op de AFAS-website.

Waste Insight werkt als één ICT-systeem

Waste Insight is het hybride ERP-systeem waarmee bedrijven in de Vlaamse en Nederlandse afvalindustrie organisatiebreed alle processen digitaliseren en automatiseren, zowel de complete afvallogistiek als financials, CRM en HR. AFAS Software en PieterBas Automatisering namen ruim vijf jaar geleden het initiatief tot Waste Insight. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de software van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia al hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Ook worden chauffeurs die zichzelf in AFAS ziek melden automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Wilt u meer weten over AFAS Profit 11? Kijk dan op de website. Wilt u weten welke mogelijkheden Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Of kijk dan de klantenpagina welke koplopers in de afvalindustrie al kozen voor Waste Insight.

Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x