Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Oudejans tekent voor all-in abonnement Waste Insight

9 maart 2018
Klanten & projecten,
0 Reacties
Gebr. Oudejans Waste Insight AFAS PieterBas Automatisering all-in abonnement digitaal factureren

Gebroeders Oudejans stapt over op het all-in abonnement van Waste Insight. Daarmee beschikt het bedrijf, onder meer gespecialiseerd in verwerking van bouw- en sloopafval, over alle software voor het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Digitaal kunnen factureren is een belangrijke reden voor de keuze voor Waste Insight, wordt duidelijk uit de toelichting van accountmanager Bart Punselie. ‘Oudejans kan daardoor makkelijker en vaker factureren waardoor nota’s eerder worden betaald. Per saldo heeft dat een positief effect op de cashflow.’

Factureren automatisch naar AFAS

Het bedrijf uit Zaandam werkt al jaren met PB-Transport van PieterBas voor de automatisering van de logistieke afvalprocessen. De financiële administratie is geautomatiseerd met AFAS. ‘Alle negen koppelingen van Waste Insight zijn standaard onderdeel van het all-in abonnement zijn’, zegt Punselie. ‘Dus ook die om digitaal te factureren. In PieterBas aangemaakte facturen worden automatisch doorgeschoten naar AFAS waar het debiteurenbeheer is gecentraliseerd. Het all-in abonnement is inclusief alle werkende updates en upgrades. Daardoor is duur maatwerk niet meer nodig. Daarmee krijgt Oudejans voor een vast bedrag per maand de beschikking over de software en alle functionaliteiten die er nog bij komen. Ook dat was een belangrijke reden om voor Waste Insight te kiezen. Het bedrijf wil bijvoorbeeld in de toekomst vrachten digitaal op de weegbrug gaan aanmelden. Met Waste Insight kan dat zonder extra kosten.’

Wilt u ook weten hoe Waste Insight werkt als één organisatiebreed ICT-systeem voor de afvalindustrie? Lees dan deze blogpost.

Waste Insight gecertificeerd en elke 24 uur getest

Waste Insight is een initiatief van twee oer-Hollandse familiebedrijven: AFAS Software en PieterBas Automatisering. De twee kernpartners hebben de afgelopen decennia hun sporen verdiend. AFAS met software voor het automatiseren van administratieve processen, HR en CRM. Met de afvalsoftware van kernpartner PieterBas automatiseren bedrijven in de afvalindustrie al drie decennia hun logistieke afvalprocessen. Van plannen, het onderweg mobiel afhandelen van orders, onbemand wegen met de WeegApp tot en met digitaal factureren. Waste Insight werkt als één ICT-systeem. Zo is er een centrale debiteuren- en verplichtingenadministratie. Ook worden chauffeurs die zichzelf in AFAS ziekmelden automatisch in PieterBas geblokkeerd. Alle koppelingen zijn gecertificeerd en worden elke 24 uur getest.

Meer weten?

Wilt u ook weten welke mogelijkheden Waste Insight biedt? Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl Wilt u weten welke koplopers in de afvalindustrie al kozen voor Waste Insight. Kijk dan op de klantenpagina.

Of blijf op de hoogte en volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn.

Reageer op dit artikel