Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Sollicitant Self Service: sollicitatieproces helemaal digitaal (video)

12 januari 2017
HRM & payrolling, Partners & Relaties,
0 Reacties
Sollicitant Self Service AFAS Waste Insight PieterBas Automatisering

Een groot deel van het werving- en selectieproces automatiseren om zo veel tijd en daarmee kosten te besparen. Dat kan met de Sollicitant Self Service van AFAS. Daarmee wordt het hele proces voor werving en selectie, van de eerste aanmelding tot en met de indiensttreding, volledig geborgd in AFAS Profit. De HR-afdeling wordt daardoor zoveel mogelijk ontlast terwijl bedrijven sollicitanten tegelijkertijd een professionele vacaturesite bieden. Behalve dat is er managementinformatie beschikbaar om zo het recruitmentproces te kunnen monitoren.

Gebruiksgemak en inzicht

Met de Sollicitant Self Service solliciteren potentiële medewerkers via een speciaal daarvoor opgezette vacaturesite. Sollicitant vullen via de sollicitatieportal zelf hun gegevens in en vinden daar informatie over de organisatie, de sollicitatieprocedure en hun eigen sollicitatie. Aan de achterkant is het hele werving- en selectieproces geautomatiseerd met workflows. De interne en externe correspondentie en communicatie rondom vacatures gaat volledig digitaal. Met als voordeel dat de HR-afdeling veel minder wordt belast wordt met administratieve werkzaamheden rondom het sollicitatieproces. Een pre is ook dat dit zowel de HR-afdeling, de lijnmanagers als de sollicitant gebruiksgemak en inzicht oplevert.

Sollicitant Self Service van AFAS GP Groot Waste Insight PieterBas Automatisering

Werken bij GP Groot

GP Groot heeft de vacaturesite’Werken bij GPGroot‘ opgezet, een sollicitatieportal op basis van Sollicitant Self Service van AFAS. De vacaturesite en het intranet van het bedrijf zijn volledig geintegreerd. Daardoor kan het administratieve proces, van sollicitatie tot aanname, via workflows worden gestuurd. Het  uitgebreide contentmanagementsysteem (CMS) biedt de mogelijkheid om de eigen huisstijl en look and feel toepassen. Beheer, onderhoud en optimalisatie kunnen zelf worden uitgevoerd. Waste Insight heeft in 2014 alle operationele processen van GP Groot inzameling & recycling opnieuw geautomatiseerd; logistiek én waste. Eerder al automatiseerde kernpartner AFAS de administratieve processen, waaronder Financials, CRM en HRM.

Meer weten over GP Groot en Waste Insight?  Lees dan: GP Groot inzameling & recycling kiest voor Waste Insight.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Sollicitant Self Service? Klik dan hier of bekijk de video hier onder. Arjen Cornelisse kan u alles vertellen over de mogelijkheden die Waste Insight biedt? Neem daarvoor contact met hem op: tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

Of volg Waste Insight op Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x