Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Met Waste Insight naar topper AZ-Twente

4 december 2013
Partners & Relaties, Geen onderdeel van een categorie,
0 Reacties

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, komende zaterdag, tussen AZ en Twente. Alhoewel de Alkmaarders in de competitie onder Twente staan, bedraagt het verschil maar zes punten. Bij winst valt dat gat in één keer weg en schuift AZ op naar een derde plaats, naast Twente.

Het AZ Stadion is bij uitstek de plaats om vakprofessionals uit de afvalindustrie kennis te laten maken met Waste Insight, het hybride ERP-systeem dat AFAS en PieterBas Automatisering samen hebben geïniteerd. ‘Het is de eerste keer dat Waste Insite de waste-specialisten op deze passende locatie uitnodigt’, zegt salesmanager Arjen Cornelisse.

AFAS Stadion AZ Waste Insight PieterBas Automatisering‘Behalve dat we naar een fantastische wedstrijd gaan kijken, maken we in informele sfeer met elkaar kennis en laten we in een presentatie zien wat de mogelijkheden van Waste Insight zijn. En nu al was er meer belangstelling dan verwacht’, vertelt hij lachend.

‘Mede om die reden is dit Waste Insigt-event voor herhaling vatbaar. We gaan in mei volgend jaar op herhaling, in mei 2014 nodigen we dan de vakprofessionals uit die we deze keer moesten teleurstellen.’

Waste Insight
Waste Insight is een hybride ERP-systeem speciaal voor de afval en recycling dat de horizontale automatisering van de administratieve processen combineert met de verticale automatisering van de operationele processen, zoals inzameling en verwerking.

Waste Insight is een gezamenlijk initiatief van AFAS Software en PieterBas Automatisering dat zich in de praktijk al heeft bewezen onder meer bij de  Baetsen Groep en Zandreycling Nederland. ‘Met Waste Insight hebben bedrijven een bewezen praktische oplossing die alle processen tot diep in de organisatie aan elkaar smeedt’, zei salesmanager Arjen Cornelisse eerder tegen het Waste Insight-blog. Lees hier het hele interview met hem: Waste Insight werkt als één ICT-systeem.

Meer weten?
Wilt u weten hoe een hybride ERP-systeem en Waste Insight de praktijk werken? Lees dan:
Hybride ERP-systeem biedt het beste van twee werelden.

Volg ons op Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van Waste Insight en hybride ERP-systemen.

Wilt u meer weten over een hybride ERP-systeem en de mogelijkheden die Waste Insight u kan bieden?
Neem dan contact op met Arjen Cornelisse, tel. (024) 3585820 of e-mail: acornelisse@waste-insight.nl

 

 

 

 

 

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x