Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Hybride ERP-systeem

Compleet in functionaliteit

De software van Waste Insight combineert alle voordelen van de bedrijfsbrede administratieve ICT-oplossing van AFAS met de voordelen van gespecialiseerde verticale afvalsoftware van PieterBas. Zo voorziet AFAS Software onder meer in de automatisering én digitalisering van CRM, HRM en Financials en PieterBas in de planning en logistiek van uw afval. Beide Nederlandse softwarepakketten worden op een diep niveau met elkaar geïntegreerd en hebben hun kwaliteit inmiddels ruimschoots bewezen.

Hybrid ERP systeem

Volledige informatie

Waste Insight presenteert informatie over de volle breedte én diepte van uw organisatie in overzichtelijke rapportages. Realtime op alle niveaus en in de opstelling die u het helderste inzicht geeft. Operationele informatie over bezettingsgraad, aanvoer, doorzet, etc. wordt moeiteloos gecombineerd met financiële cijfers, zoals omzet en kosten.

Verbeterde werkprocessen

Dankzij het inzicht in de prestaties van uw bedrijf én de vele tools om uw operatie sneller en efficiënter te maken, kunt op operationeel niveau grote efficiency bereiken. Tijdwinst, kostenreductie en verbeterde werkprocessen zijn het resultaat.