Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Service en onderhoud

Eenmaal geïmplementeerd, kunt u op Waste Insight vertrouwen. Oók als regels en procedures in de branche veranderen. Op basis van Service Level Agreement bent u verzekerd van onderhoud in de vorm van updates én Nederlandstalige support.

Altijd de laatste ontwikkelingen en innovaties

Waste Insight monitort de ontwikkelingen in de afvalbranche continu: nieuwe CAO-regels, verandering in afvalregelgeving, vernieuwde milieurapportage en trends op het gebied van digitalisering (EBA) bijvoorbeeld. Onze consultants zijn als eerste op de hoogte en zorgen tijdig voor passende updates van uw software. Dankzij de hybride software van Waste Insight voldoet u altijd met gemak aan de nieuwste wettelijke eisen en loopt u voorop op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Nederlandse supportdesk

Voor alle gebruiksvragen en storingen kunt u terecht bij onze Nederlandstalige Supportdesk. De specialisten van Afas en PieterBas voor zijn 100% thuis in Profit, HRM en Waste. Zij werken volgens zorgvuldige en heldere procedures op basis van de ITIL-methodiek van analyse, prioriteiten stellen en oplossen. Afas en PieterBas zorgen daarbij zelf voor de eventuele onderling afstemming en oplossing, zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Daarom bieden wij een gegarandeerde responstijd en voor Waste zelfs gegarandeerde oplostijden.