Waste Insight
The hybrid ERP solution powered by AFAS software PieterBas Automatisering

Klanten in de Inzameling van Huishoudelijk Afval

Waste Insight is het hybride ERP-Systeem voor de NLafvalindustrie. Sinds de introductie in 2013 hebben een diverse bedrijven in de Inzameling van Huishoudelijk Afval (HHA) voor de unieke combinatie van AFAS en PieterBas Software gekozen. Het betreft vooral publiek-private inzamelaars die voor meerdere gemeenten diverse inzamelings en reinigingstaken verzorgn.

 

Reinigingsdienst Midden-Nederland klant Waste Insight afvalinzameling Reinigingsingsdienst Midden-Nederland
Wekelijks halen medewerkers van RMN het huishoudelijk afval op bij huishoudens van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. RMN beheert ook de recyclingstations in deze gemeenten. 


Avalex klant Waste Insight afvalinzameling Avalex
Avalex is op 2 april 2001 opgericht door de gemeenten Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. Avalex is een betrouwbare partner van haar gemeenten in de uitvoering van afvalinzameling en duurzame inzet van grondstoffen, op milieubewuste en maatschappelijke manier. Met als doel een afvalloze regio, door de verwaarding van afval naar grondstoffen. De rechtsvorm van Avalex is de ‘gemeenschappelijke regeling’. Dat houdt in dat de deelnemende gemeenten eigenaar zijn van Avalex. Op 1 oktober 2004 trad de gemeente Pijnacker-Nootdorp toe tot de regeling; op 1 januari 2006 Wassenaar, op 1 juli 2007 Delft en op 1 januari 2010 Midden-Delfland. 


Zeeuwse Reinigingsdienst klant Waste Insight afvalinzameling Zeeuwse Reinigingsdienst
De hoofdreden voor de oprichting van de Zeeuwse ReinigingsDienst (ZRD) was de optimale afvalverwijdering voor de Zeeuwse burgers. De belangrijkste taak is dan ook het inzamelen van huishoudelijk afval. Dit wordt gedaan op twee manieren, via ophaling (haalmethode) en via inzameling op de milieustraten (brengmethode). De ZRD opereert in Zeeland en blijft streven naar verdere verbetering van haar dienstverlening. Alleen samen met de Zeeuwse gemeenten kunnen oplossingen gevonden worden die voor alle partijen meerwaarde bieden.


 Spaarnelanden klant Waste Insight afvalinzameling  Spaarnelanden
Spaarnelanden is een integraal onderhoudsbedrijf, dat zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte in Haarlem en omgeving. Met een hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid en een professioneel inzicht in de praktische toepassingen zorgt Spaarnelanden voor mens en milieu.